skip to Main Content
COIXINS CERVICALS DE VIATGE

COIXINS CERVICALS DE VIATGE

 

BENEFICIS DELS COIXINS CERVICALS DE VIATGE

Segur que en més d’una ocasió t’has aixecat del llit amb un dolor insuportable a les cervicals, i tot per haver dormit en una mala postura. Imagina’t ara que, després d’un llarg viatge, arribes a la teva destinació amb el mateix mal, al qual, a més, has de sumar-li el cansament i el possible estrès de sortir de l’aeroport o agafar un transport cap al teu hotel. Per a evitar aquestes molèsties, el millor que pots fer és convertir un coixí cervical en el teu millor aliat.

 

 

 

Per què es recomana utilitzar un coixí cervical pels viatges?

Tal com hem comentat, viatjar amb un coixí cervical pot evitar les típiques molèsties de coll derivades d’una mala postura i de romandre durant molt de temps assegut. Però a més, té altres avantatges principals:

  • Dormir és molt més còmode. Gràcies a aquesta mena de coixí, podràs dormir còmodament en una posició que no sigui horitzontal, i obtindràs un major confort postural.
  • Hi ha molta varietat. A l’hora de dormir cadascun té els seus propis gustos i postures. Per això existeix una gran varietat de coixins cervicals perquè puguis triar el que millor s’adapta a tu.
  • Duren i duren. Els coixins cervicals de viatge són molt resistents i duradores, per la qual cosa el seu cost no massa alt es pot amortitzar amb l’ús continuat.
  • No ocupen molt espai. La majoria de coixins cervicals de viatge solen ser inflables, per la qual cosa ocupen molt poc espai.

Cada mal viatge que tinguis afectarà la teva salut. Utilitzar un coixí cervical reduirà gairebé al 100% tots els malestars ocasionats durant els viatges, almenys en la regió del cap i coll.

D’altra banda, la falta de descans i de son és un factor nociu per a la salut, i usar un coixí de viatge et farà descansar tranquil·lament. I és que en usar aquests còmodes coixins aconseguiràs trobar ràpidament el somni.


Consells per escollir el teu coixí cervical

Un dels aspectes més importants a l’hora de triar un coixí de viatge és analitzar la seva composició.

Els coixins cervicals de viscoelàstic tenen gran capacitat d’absorció als cops, són ideals per a immobilitzar el coll i permet posicionar-lo en qualsevol zona gràcies a la seva forma d’O. A més, gràcies al seu material, és possible ajustar-lo perfectament a totes les persones i posicions.

Com sempre, el teu descans és important per a nosaltres, sigui de la forma que sigui.

 

#coixins #viatges #descans

 

CUIDEM DE TU

#Martí Roca

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Hola! Necessites ajuda? :)