Saltear al contenido principal

La farmacia Bibiana Martínez Roca és regentada per la Bibiana Martínez, filla de Roses, farmacèutica i molt vinculada  a la villa, la Farmàcia Bibiana va obrir les seves portes l’any 1991, fent-se així realitat el somni de la seva propietària d’obrir una farmàcia a la seva villa natal. La Farmàcia Bibiana va ubicar-se inicialment en un xalet antic que havia estat ocupat fins aleshores per estiuejants, fins que l’any 1997 va reubicar-se i renovar-se totalment.

A les noves instal·lacions, es va poder dedicar un espai més ampli per a l’atenció al client i oferir d’aquesta manera un servei molt acurat i de qualitat, seguint la filosofia de la Bibiana d’estar a prop de les persones i convertir-se en un referent en la cura de la seva salut.

La nostra oficina de farmàcia està situada al costat del port de Roses, a l’Alt Empordà. El nostre projecte va néixer al 1991, compromès sempre amb la salut i el benestar dels nostres clients. Som un bon equip professional que ens formem constantment per garantir-vos una bona qualitat de servei.

Bibiana Martínez

Després de més de 30 anys d’experiència exercint la professió continuo mostrant la mateixa passió per la meva feina. La meva vocació per la part natural sempre ha estat molt present. Tot i així, no deixo de ser crítica, basant-me sempre amb els estudis científics.

Sandra Martínez

Les meves inquietuds m’han conduit a una especialització en teràpies naturals oferint una visió integradora als coneixements adquirits a la facultat. A més a més de l’assessorament farmacèutic a l’oficina de farmàcia, dinamitzo les xarxes socials.

Laura González

Per mi el tracte amb el pacient sempre ha estat molt important. Intento tenir un tracte de proximitat i càlid ja que considero indispensable per oferir el millor servei. M’agrada assessorar als meus clients amb la dermocosmètica.

Carmen Gasparín

M’encarrego de la recepció, organització i gestió dels estocs de l’oficina de farmàcia. A més a més, preparo els sistemes de dosificació personalitzada (SPD)i així facilito la presa dels medicaments dels pacients. Una bona gestió  de la rebotica és clau en el dia a dia de la farmàcia

Direcció de la farmàcia Bibiana Martínez Roca:
Gran Via Pau Casals, 20
Roses, 17480, GIRONA

Horari
Dill-Div de 9-13:30 i 16-20h.
Dissabtes de 9-13.30h.

Volver arriba
Amb qui vols parlar?
Benvinguts a Roses Salut
Amb qui vols parlar?
Farmàcia Bibiana
En línia
Ortopèdia - Herbolari
En línia