skip to Main Content

La nostra oficina de farmàcia està situada al costat del port de Roses, a l’Alt Empordà. La titular de la farmàcia és la Bibiana Martínez, filla de Roses i molt vinculada a la vila.

El nostre projecte va néixer al 1991 i es va ubicar inicialment en un xalet antic, ocupat fins aleshores per estiuejants. Al 1997 es va reformar totalment el local.

Som un bon equip professional que ens formem constantment per garantir-vos la millor qualitat de servei. Sempre compromeses amb la salut i el benestar dels nostres clients.

Bibiana Martínez

Després de més de 30 anys d’experiència exercint la professió continuo mostrant la mateixa passió per la meva feina. La meva vocació per la part natural sempre ha estat molt present. Tot i així, no deixo de ser crítica, basant-me sempre amb els estudis científics.

Laura González

Per mi el tracte amb el pacient sempre ha estat molt important. Intento tenir un tracte de proximitat i càlid ja que considero indispensable per oferir el millor servei. M’agrada assessorar als meus clients amb la dermocosmètica.

Carmen Gasparín

M’encarrego de la recepció, organització i gestió dels estocs de l’oficina de farmàcia. A més a més, preparo els sistemes de dosificació personalitzada (SPD)i així facilito la presa dels medicaments dels pacients. Una bona gestió  de la rebotica és clau en el dia a dia de la farmàcia

Direcció de la farmàcia Bibiana Martínez:
Gran Via Pau Casals, 20
Roses, 17480, GIRONA

Horari
Dill-Dis:  9h-13:30h i 16h-20:00h.

Back To Top
Hola! Necessites ajuda? :)