Saltear al contenido principal

El farmacèutic Martí Roca va obrir l’ortopèdia-herbolari Martínez Roca l’any 2000, després d’haver estat oferint aquests serveis dins d’una farmàcia.
Farmacèutic i especialista en farmàcia galènica, en Martí Roca té una llarga experiència en medicina natural. Durant 7 anys va ser el director tècnic d’un important laboratori de plantes medicinals.
Com a especialista en ortopèdia i fitoteràpia, ofereix un servei i assessorament personalitzat, atenent les necessitats i preferències dels seus clients.

La nostra ortopèdia-herbolari està situada al bell mig de la vila de Roses, just davant de l’estació d’autobusos. Tot va començar l’any 2000 quan el farmacèutic Martí Roca va voler crear un espai de salut integral, lligant la part d’ortopèdia amb les plantes medicinals. El nostre equip ofereix un servei personalitzat, sempre disposat a cuidar del benestar i la salut de les persones.

Martí Roca

Estic especialitzat en ortopèdia, productes naturals, dietética, aromaterapia i Flors de Bach. Tot i portar molts anys d’experiència no he perdut la motivació per formar-me. D’aquesta manera asseguro una bona qualitat de servei.

Maria Pau Quintana

Fa quasi 20 anys que em dedico a la cosmètica natural. També sóc la responsable del disseny d’exposició i aparadors. Els clients diuen de mí que sóc una persona amable, atenta i propera

Situació:
Riera Ginjolers, 99 (davant l’estació d’autobusos de Roses)
Roses, 17480, GIRONA

Contacte
Tel: 972 154 550
WhatsApp: 660 185 137
ortopedia@rosessalut.cat
Entra al nostre FaceBook

Horari:
Dill-Div de 9:30-13:15 i 16:30-20 h.
Dissabtes de 9:30-13:15 h

Volver arriba
Amb qui vols parlar?
Benvinguts a Roses Salut
Amb qui vols parlar?
Farmàcia Bibiana
En línia
Ortopèdia - Herbolari
En línia