skip to Main Content

Disposem de whatsapp 636 25 98 61

Si voleu estalviar temps contacteu-nos via whatsapp i podreu fer els vostres encàrrecs amb pocs minuts. Us avisarem tan bon punt ho tinguem.

SPD (Sistema Personalitzat Dosificació)

Preparem dispositius tipus blisters amb la medicació per setmanes per a aquelles persones que tinguin dificultats per adherir-se al seu tractament farmacològic.

Fórmules Magistrals

Elaborem fórmules magistrals, sota prescripció mèdica, i preparats oficials, entre ells: càpsules, comprimits, solucions, xarops, suspensions, emulsions, gels, pomades, entre altres.

Determinació d'indicadors bioquímics

Prenem la pressió arterial, fem la prova de la glucosa i del colesterol i els seus corresponents seguiments.

Assessorament Micronutricional

Equilibrem la flora intestinal i millorem la salut digestiva. També protegim l’organisme de les agressions (externes i internes) i cobrim les mancances amb complements nutricionals.

Homeopatia

L’homeopatia constitueix una eina terapèutica de gran interès per ajudar a abordar, com a tractament únic o amb altres tractaments, diferents problemes de salut que tenim en el nostre dia a dia.

Fitoteràpia, plantes medicinals

Les plantes medicinals són aquelles plantes de les quals una part o el seu extracte s’utilitzen com a medicaments pel tractament d’alguna malaltia o afecció que pateix un individu.

Aromateràpia científica

A la nostra farmàcia trobaràs olis essencials purs, olis vegetals per a la seva dilució i productes a base d’aquests olis. També tenim difusors específics per a l’aromateràpia.

Flors de Bach

Són una eina natural molt bona per treballar estats emocionals com la depressió, angoixa, pors, inseguretats, etc. tant per adults com per nens.

Assessorament dietètic

La nostra dieta és bàsica per tenir una bona salut, i un dels paràmetres és mantenir el pes adequat.

Ortopèdia

Descobriu el material ortopèdic que tenim, tan per a lloguer com per a venta.

Cosmètica

Busqueu una crema facial? Hidratant, antiarrugues, de nit, etc. A la nostra farmàcia estem formades en la cura de la vostra pell.

Preparació de canastretes per a nadons

Ha nascut un nadó i no sabeu què regalar? Nosaltres preparem unes precioses canastretes amb els productes que escolliu.

Pesada de nadons

Fa poc ha nascut el vostre nadó i heu de portar un control rigurós del seu pes? Vine a la nostra farmàcia que tenim la bàscula adient per a pesar els nadons.

Back To Top
Hola! Necessites ajuda? :)