skip to Main Content
ORTOPÈDIA

ORTOPÈDIA

ortopedia serveí de Rosessalut a Girona, Roses

L’ortopèdia, com a tècnica, està encaminada a corregir o evitar deformitats del cos humà
a través d’exercicis o d’aparells. Els aparells ortopèdics s’anomenen ortosis i són diferents de les pròtesis.

L’Ortopèdia té per objectiu el manteniment i l’increment de l’autonomia de les persones amb diversitat funcional, així com la millora de la qualitat de vida de les persones amb dependència i d’aquells que les atenen. A ortopèdia Martínez Roca, treballem diàriament per oferir el millor servei i els millors productes.

A la nostra farmàcia i a la nostre ortopèdia Martínez Roca, a Roses, trobarà cadires de rodes, llits articulats, caminadors, grues de trasllat, ajudes tècniques, matalassos antiescares, coixins antiescares, genolleres, crosses, bastons, productes de teràpia ocupacional, productes de rehabilitació.

Busquem els complements ideals. Les ajudes tècniques son complements que faciliten les tasques de la vida diària a persones amb discapacitat i gent gran.

Des de sempre, la recuperació en lesions esportives no ha sigut una tasca fàcil. A l’ Ortopèdia Martínez Roca, en som concients i busquem constantment l’eficiencia en els nostres productes.

Oferim centenars de solucions per a problemes de mobilitat i supressió de barreres. Li oferim diferents serveis d’atenció personalitzada i la màxima dedicació per garantir-la major satisfacció,  ​​per a qualsevol producte ortopèdic que necessiti. Pregunteu-nos.

Disposem d’un ampli catàleg d’aparells ortopèdics per a vostè.
Es dispensen articles finançats.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Hola! Necessites ajuda? :)