skip to Main Content
COSMÈTICA

COSMÈTICA

cosmètica a Rosessalut.cat

 Cosmètica a farmàcia Bibiana

Et preocupa la  teva pell, el teu cutis, el teu cabell? La cosmètica consisteix en l’aplicació de preparats per conservar o embellir el cutis, la pell i el cabell. Vine a la farmàcia Bibiana i t’informarem

Amb el pas dels anys, la susceptibilitat a l’agressió de factors externs es fa més important, per això la pell reacciona més fàcilment en forma d’erupcions, capil·lars trencats i, fins i tot, descamacions. A farmàcia Bibiana, t’expliquem quins són els problemes més freqüents i la millor manera de prevenir-los i tractar-los.

A la indústria cosmètica, hi participen la química, la biologia, la farmàcia i la medicina. Els darrers avenços científics, mèdics i farmacèutics han estat beneficiosos per a la cosmètica i han aconseguit demostrar l’eficàcia de substàncies de tot tipus, que són capaces de netejar, protegir, conservar i embellir el cos.

La higiene i la cura cosmètica dels nadons i els nens més grans no es limita al bany diari, la colònia o el canvi de bolquers. La pell infantil té una sèrie de peculiaritats que fan necessari no solament utilitzar ingredients específics sinó també conèixer els canvis que cal incorporar a la toilette diària a mesura que el nen creix

L’adquisició de tractaments facials, corporals, estètics i maquillatge en una farmàcia li permetrà rebre el consell d’un professional sanitari altament qualificat, que li recomanarà els productes més adequats per a vostè.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Hola! Necessites ajuda? :)