skip to Main Content
AROMATERÀPIA

AROMATERÀPIA

Aromateràpia a Rosessalut i a Farmàcia Bibiana

 

 

 

Què és l’Aromateràpia?

Estrès, insomni, alteracions cutànies, dolors musculars… són alguns dels problemes de salut en els quals la utilització de l’aromateràpia ha demostrat la seva efectivitat. Aplicats damunt la pell, per mitjà d’inhalació o per via oral, els olis essencials suposen una opció fantàstica per millorar moltes de les afeccions més comunes.

Encara que el poder de les aromes es coneix des de temps immemorials, l’aromateràpia com a tal no va néixer fins el 1928, quan el químic francès René Gattefossé es va cremar la mà al seu laboratori i la va submergir dins d’oli de lavanda, que va calmar-li el dolor i li evità la infecció. A partir d’aquell moment, el francès va començar a investigar la manera en què els olis essencials aconseguien actuar sobre el sistema nerviós.

Aixís doncs, consisteix en l’ocupació d’olis essencials, preuats líquids d’agradable aroma que s’extreuen d’una gran varietat de plantes, amb alguna finalitat curativa. La nostra gamma d’olis essencials estan preparats en el nostre herbolari amb total rigor, perquè puguem solucionar amb efectivitat les teves necessitats, com estrès, ansietat, angoixa, insomni, polls, fongs…

A Farmàcia Bibiana i a Ortopèdia-herbolari Martínez Roca  disposem dels olis vegetals o vehiculars que permet aplicar els olis essencials en la pell per massatge… no ho dubtis vine i pregunta. Consulta’ns!!.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Hola! Necessites ajuda? :)