skip to Main Content
DIETÈTICA

DIETÈTICA

dietes personalitzades- dietètica a Rosessalut.cat

Dietètica. A Farmàcia Bibiana l’assessorem sobre l’alimentació  i realitzem dietes personalitzades.

L’alimentació condiciona la qualitat de vida de les persones. Una dieta desequilibrada donarà lloc a una sèrie de carències nutricionals que es poden traduir en complicacions potencialment greus. Complimenti la seva dieta en funció de les seves necessitats: reguli el seu pes i la funció gastrointestinal, estimuli les defenses, la circulació…

La dieta mediterrània és la millor per protegir-se del fred. A més d’augmentar la calor corporal, aporta substàncies que enforteixen les defenses.

Sempre que ens parlen d’aliments per combatre el fred i les infeccions gastrointestinals o respiratòries que comporta pensem en la vitamina C, la qual està present en els cítrics. Però n’hi ha més. De fet, disposem d’un ampli ventall de productes naturals que enfortiran les defenses per evitar-nos passar una mala estona.

Sota el paraigua de les dietes baixes en carbohidrats es troben algunes tan conegudes com Dukan, Atkins o South Beach. Totes elles redueixen o fins i tot eliminen alguns carbohidrats per cremar greixos i aprimar. Les dietes baixes en carbohidrats es caracteritzen per reduir la ingesta d’alguns carbohidrats i augmentar la quantitat de proteïnes o de greixos. Compten amb molts seguidors, ja que poden englobar dins de les dietes ràpides, les que prometen una reducció de pes en poc temps.

Les persones que pateixen diabetis han de tenir precaució amb el consum de carbohidrats, especialment amb els simples, i fer exercici per cremar l’excés de sucre.

Alimentació en l’adolescència
Les necessitats de l’adolescent varien molt segons el sexe i la maduresa, una cosa que té més relació amb el grau de desenvolupament puberal que amb l’edat cronològica. Això, que pot considerar-se obvi, pot tenir les seves dificultats a l’hora de portar-ho a la pràctica en el camp de la nutrició. En canvi, resulta fonamental, ja que un maneig incorrecte dels nutrients pot arribar a inhibir o retardar el desenvolupament i condicionar l’alçada.

Contacti amb Farmàcia Bibiana perquè l’assessorem sobre el tema, a la nostra farmàcia realitzem dietes personalitzades.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Hola! Necessites ajuda? :)