skip to Main Content
FÓRMULES MAGISTRALS

FÓRMULES MAGISTRALS

Fórmules magistrals a Rosessalut.cat

Què és una fórmula magistral?

Una fórmula magistral és un medicament destinat a un pacient específic, preparat pel farmacèutic, o sota la seva direcció, per complimentar expressament una prescripció mèdica detallada de les substàncies medicinals que inclou, segons les normes tècniques i científiques de l’art farmacèutic.

Un preparat oficinal és aquell medicament elaborat i garantit per un farmacèutic o sota la seva direcció, dispensat per l’oficina de farmàcia o servei farmacèutic, enumerat i descrit pel Formulari Nacional, destinat a l’entrega directa als malalts a qui abasteix l’oficina de farmàcia o servei farmacèutic.

A la nostra farmàcia, elaborem fórmules magistrals, sota prescripció mèdica, i preparats oficials, entre ells: càpsules, comprimits, solucions, detergents, xarops, suspensions, emulsions, gels, pomades, supositoris, òvuls, barres labials i epidèrmiques i col·liris estèrils.

Què heu de saber sobre les fórmules magistrals?:

  • Una fórmula magistral és un medicament preparat pel farmacèutic de manera individualitzada per a un pacient.
  • En malalties dermatològiques és freqüent que als pacients els calgui l’aplicació de fórmules magistrals.
  • Les fórmules magistrals es dispensen amb informació que en garanteix la identificació i conservació, així com l’ús

Vine a buscar les teves fórmules magistrals a Farmàcia Bibiana i a Ortopèdia-herbolari Martínez Roca de Roses. Totes les fórmulars magistrals les elaborem sota prescripció mèdica.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Hola! Necessites ajuda? :)